ONS BEDRIJF

BESCHRIJVING


ALPHA Electronics Europe is een KMO gelegen in het midden van de technologische en industriële kern van Louvain-la-Neuve


(Université Catholique de Louvain-België). Sedert 1988 heeft zij haar ervaring en knowhow opgedaan op het gebied van de elektronische weergave.

MISSIE / VISIE


Ontwerp and fabricage van dynamische displaypanelen.

De complete borden (elektronische schakelaars, controlekaarten, behuizingen, …) worden helemaal binnen onze gebouwen, die ongeveer 500 m2 omhelzen, ontworpen en geassembleerd.


Alpha Electronics voert haar eigen onderzoek en stelt haar producten zelfstandig op punt. Wij leveren geschikte
oplossingen voor elke activiteitssector en aangepast aan de behoeven van onze klanten. Onze analysevermogen en ervaring met bewegwijzering verlenen ons een flexibiliteit en een gezag over onze productie die een kwaliteit- en gelijkvormigheidlabel verzekeren aan onze borden.

KWALITEITSLABEL


Wij onderscheiden ons door onze aanpassingsvermogen, sterk van een “Made in Belgium” knowhow verdedigen wij hoogtechnologische waarden.


ALPHA ELECTRONICS biedt iedere klant zijn kennis van de reglementering en de toepasselijke normen. Vóór elke levering wordt het materieel intensief getest om de kwaliteitslabel te kunnen verlenen waar wij onze reputatie op vestigen.