DIENSTEN

VERKEERSBORDEN

Een breed gamma borden met instelbare berichten :


Vanaf grootschalige snelwegborden die bestemd zijn om de gebruikers in te lichten over de verkeersomstandigheden tot meer klassieke verkeerstekens
(snelheidsbeperking, zone 30, enz.)


Preventive snelheidscontrole:


Bord met instelbaar bericht, op een aanhangwagen (of een paal) ingericht en met radar uitgerust voor preventieve metingen van de snelheid van de autobestuurders.

SIGNALERING RIVIER, SPOOR EN VICINAAL

Signalisatie van waterwegen, spoorwegen en buurtspoorwegen
Verkeerslichten voor wegen, waterwegen en openbaar vervoer gebruiken vaak LED-technologie (Light Emitting Diode) die o.a. het voordeel van een lange levensduur biedt.
Signalisatie op waterwegen: Een aantal sluizen op waterwegen is uitgerust met LED-verkeerslichten om het verkeer te regelen.


Signalisatie in de metro en trams: Metrolijnen (MIVB Brussel) zijn uitgerust met LED-verkeerslichten, tramlijnen zijn uitgerust met richtingen snelheidaanwijzers met LED’s.
Het meldingssysteem op afstand is bestemd om de gebruiker zo goed mogelijk in te lichten over de stand van de voertuigen
op basis van de informatie die via een interface vanuit de verschillende voertuigen doorgestuurd wordt.

STADSINLICHTINGEN EN TEXTINFORMATIE

In een stadsomgeving of in de nabijheid van bestuurscentra is het ALPHA ELECTRONICS elektronisch informatieborden een modern
en vertrouwbaar middel om direct met de bevolking te communiceren.

Het doorsturen van berichten tussen de besturing en de elektronische nieuwsberichten gebeurt rechtstreeks.

Geleid door een PC-software kan de bestuurder zonder voorafgaande opleiding:


  • Berichten wijzigen (automatische kadrering)
  • Verschillende informatie op elke display vertonen
  • Altijd berichten met voorrang vertonen
  • Tot 100 berichten in het geheugen opslaan
  • Voor elke mededeling een vorm van weergave kiezen (doorlopend of knipperend)

PARKING

Het meldingssysteem op afstand is bestemd om de gebruiker zo goed mogelijk in te lichten over de stand van de parking op basis van de informatie die via een interface vanuit de verschillende parkings doorgestuurd wordt.


De PC ontvangt deze informatie en beheert vervolgens de display van de borden. Het systeem is samengesteld uit een reeks panelen die in functie van het logo van onze klanten aangepast kunnen worden, een PC en een interface.


Deze complete parkingbeheer systemen bieden de gebruikers een doeltreffende en rendabele oplossing voor het beheer van meerdere plaatsen door zelfstandig
personeel met gebruik van toegankelijke hardware.

PROGRAMMADISPLAY BEHEER

ALPHA Electronics biedt u verschillende narrowcasting software die is aangepast aan uw behoeften en uw publiek. Met onze oplossingen kunt u dynamische, nauwkeurige en efficiënte communicatie beheren, ze bieden u ergonomische, intuïtieve en snelle beheertools om uw programma's op te zetten en te beheren en om hun uitzendingen te volgen.


We ontwikkelen ook specifieke besturings- en beheersoftware, op maat gemaakt, met aanpassingsmogelijkheden aan bestaande beheersystemen.